De Patrijs 49
7671XH Vriezenveen
Tel. : 06-25115849
 


Er is op dit moment geen nieuws.
 
 
 
 

 

 
Onze portfolio laat beter dan woorden zien wat wij voor u kunnen betekenen. Hieronder volgt een selectie van onze cliënten.
 
  


CUE PALACE

Cue Palace is een snooker, pool en biljartcentrum in Almelo. Bij Cue Palace zijn ze allemaal liefhebbers van deze sporten en dat merk je. Geen drukke, volgepakte, luidruchtige uitgaansgelegenheid, maar een ontspannen sfeer, een ruim opgezette speelhal en een ongekende speelervaring op professioneel topmateriaal zijn de kenmerken waarmee zij zich apart zetten van de concurrentie.

Icon Design heeft de website van de grond af aan opgebouwd, onder het motto: "eenvoud is kracht". Een rustige, informatieve site die de sfeer bij Cue Palace weerspiegelt.

http://www.cuepalace.nl
 


PROMOGOODS

PromoGoods levert promotiemateriaal tegen scherpe prijzen, grotendeels zonder minimale afname en onverwachte aanvullende instel- en drukkosten. Daarbij doen zij natuurlijk geen concessies aan de kwaliteit en service. Hiermee overbruggen ze de kloof tussen grote drukkerijen en, het midden- en kleinbedrijf. Natuurlijk kunnen zij ook bij grotere afnamen zeer concurrerend blijven in vergelijking tot de concurrentie.

Icon Design heeft de gehele bedrijfsidentiteit van PromoGoods van de grond af aan opgezet, waaronder het ontwerp van website, visitekaartjes, flyers, posters en een diversiteit aan overig reclamemateriaal.

http://www.promogoods.nl


 


AUTOGROEP TWENTE

Autogroep Twente is de overkoepelende naam voor drie Hyundai dealer vestigingen in Almelo (Harbrinkhoek), Hengelo, Enschede, hun Focwa en Schadegarant schadeherstelbedrijf en universele leasemaatschappij, Autolease Twente.

Icon Design verzorgde een complete site redesign met een modern, overzichtelijk uiterlijk, dat niet alleen informatief is, maar ook de emotie van het autorijden uitstraalt.

http://www.autogroeptwente.nl
http://www.autoleasetwente.nl
 

TECNOTION B.V.

's Werelds meest toonaangevende bedrijf op het gebied van het ontwerpen en produceren van lineaire motoren wilde zich uitgebreider gaan profileren op het internet en zocht daarbij een volledig nieuwe, zakelijke en professionele website om te dienen als internationaal visitekaartje.

http://www.tecnotion.com

 


AQUITAS ASSURANTIËN

aQuitas Assurantiën is een betrouwbare, heldere, vriendelijke en klantgerichte partner in alles dat met verzekeren en toekomstplanning te maken heeft. Zij wilden niet alleen een website waarbij deze visie duidelijk naar voren kwam, maar ook een set aanvullende diensten om bezoekers aan te bieden, waaronder de mogelijkheden tot het downloaden van veelgebruikte formulieren en het aanvragen van een gratis polis check. Voor het laatste is een specifiek voor dat doeleinde ontworpen site ontwikkeld.

http://www.aquitas.nl
http://www.gratispolischeck.nl


 

MOTOR CENTRUM ALMELO

Motor Centrum Almelo, een motorfiets bedrijf, was nog niet via internet bereikbaar. Icon Design heeft gezorgd voor een on-line visitekaartje met een duidelijke identiteit en een actueel aanbod van motoren. Icon Design verzorgt tevens hosting en onderhoud.

http://www.motorcentrumalmelo.nl 

TRI-WOOD B.V.

Houtimporteurs Tri-Wood B.V. hadden een volledige website nodig, met mogelijkheden tot verkoop van hun producten via internet.

Icon Design heeft de site compleet van de grond af opgebouwd met volledig werkende e-commerce faciliteiten en een database gestuurd content management systeem.

http://www.triwood.nl
 

ZAKKEN EN PALLETHANDEL DE BOER

Zakken en Pallethandel De Boer, opgericht in 1904, is een gevestigd bedrijf in de pallethandel. Een eenvoudig, strak en informatief on-line visitekaartje zorgt ervoor dat ook zij gevonden kunnen worden op het wereldwijde web.

http://www.pallethandeldeboer.nl