De Patrijs 49
7671XH Vriezenveen
Tel. : 06-25115849
 


Er is op dit moment geen nieuws.
 
 
 
Alles is mogelijk op het gebied van webdesign, hieronder volgt een greep uit ons aanbod van diensten. Heeft u specifieke wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Communicatie en samenwerken zijn belangrijke elementen om een goed product af te kunnen leveren. Daarom zorgen we ervoor dat u altijd bij het productieproces betrokken blijft. We houden u op de hoogte van de gedane activiteiten en u heeft altijd inspraak op het eindresultaat.
 
 
 
 
Van een beginnende aanwezigheid op internet tot volledig geïntegreerde database gestuurde e-commerce sites, Icon Design realiseert effectieve en innovatieve web oplossingen die aan uw eisen tegemoet komen. Onze kennis is niet puur technisch. We kijken vanuit het oogpunt van de klant en zorgen ervoor dat uw pagina niet alleen uw bedrijfsidentiteit uitstraalt, maar ook makkelijk te navigeren is zodat uw klanten bij u terug komen.
 
 

 
 
Icon Design kan u voorzien van alle graphics die u nodig heeft, inclusief homepage design, interface / navigatie design en site layout. Snel ladend en makkelijk te integreren in uw nieuwe of huidige website.
 
 
 
 
Icon Design kan uw website rondom een database maken die u gemakkelijk zelf kunt updaten. Bijvoorbeeld voor e-commerce oplossingen. Of u een complete webwinkel wilt, of misschien alleen uw diensten wilt verkopen, wij bieden oplossingen die op maat en gemakkelijk in het gebruik zijn.